Kabači korejiešu gaumē: uzkoda, kas kļūs par ģimenes iecienītu ēdienu

Pikantie kabači korejiešu gaumē būs labs našķis pie pamatēdieniem.

Kabači korejiešu stilā (hobak namul) ir ēdiens, kurā kabači tiek pagatavoti ar dažādām garšvielām un sastāvdaļām, kas ir raksturīgas Korejas virtuvei. Pikantie un apetīti rosinošie kabači korejiešu gaumē noteikti patiks pikanto uzkodu cienītājiem. Šāds ēdiens labi sader ar gaļas ēdieniem, dārzeņu sautējumiem, dažādiem sacepumiem. Mēs iesakām to gatavot no jauniem augļiem ar mīkstām sēklām.

Šādi kabači ir pagatavojami neticami ātri.

Sastāvdaļas

Kabači – 2 (500 g)

Burkāni – 1

Dilles – 200 g

Ķiploki – 3 daiviņas

Etiķis – 1 litrs

Saulespuķu eļļa – 2 litri

Cukurs – 2 tējkarotes

Čilli pipari – 5 g

Malta paprika – šķipsniņa

Malts koriandrs – šķipsniņa

Sāls pēc garšas

Pagatavošana

Kabačus nomazgā, nosusina un sagriež ceturtdaļgredzenos. Pēc tam tos ievieto katlā ar verdošu ūdeni. Vāra 5-7 minūtes un notecina.

Burkānus sarīvē ar korejiešu burkānu rīvi un izspiež ķiploku. Čilli piparu sagriež smalkos gabaliņos. Smalki sasmalcina arī dilles.

Lielā bļodā samaisa kabačus, burkānus, garšaugus, ķiplokus un čilli. Pievieno cukuru, sāli, etiķi, saulespuķu eļļu un visas garšvielas.

Garšvielu var lietot vairāk vai mazāk pēc garšas. Ielieciet korejiešu kabačus ledusskapī marinēties uz 1-2 stundām. Pēc tam uzkoda ir gatava. To var uzglabāt ledusskapī ne ilgāk kā 2 dienas.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

Šāda uzkoda būs patīkami pikanta un lieliski noderēs gan kā papildinājums pie pamatēdiena, gan kā satriecoša uzkoda. Īpaši labi tā iederēsies ar grilētu gaļu.

Šis ēdiens ir viegli pagatavojams, atsvaidzinošs un bagāts ar Korejas virtuvei raksturīgām garšām. Tas labi sader ar dažādiem rīsu un gaļas ēdieniem.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment